Tilvalg

Tilvalg til frokostordning

Har du eller din virksomhed allerede nu en frokostordning hos Maaltidet, så åbner der sig en verden af flere muligheder, som du kan benytte efter behov.
Sammen med vores frokostordning tilbyder vi dig mange muligheder for tilvalg, fordi vi kender til vigtigheden af fleksibilitet.

Når din virksomhed holder særlige arrangementer, møder eller events og har brug for ekstra service i form af særlige anretninger og bespisning, så har du altid mulighed for at lave helt specifikke tilvalg, som du står og mangler til lige netop din anledning.

Når møderne er på dagsordenen, så er det dejligt og praktisk at have styr på mad, snacks og forplejningen til jeres gæster. Eller måske har du kollegaer som fylder rundt, har jubilæum eller som skal forkæles og overraskes lidt ekstra i en særlig tid. Så er vores tilvalgsmuligheder oplagt at benyttes sig af.

Her kan du se mulighederne for tilvalg til din frokostordning:

PRØV VORES FROKOSTORDNING – VI KOMMER MED KAGE


Vi har siden 1996 haft succes med at tilberede indbydende frokostordninger til mange forskelligartede og spændende virksomheder. Vi har erfaringen og stolthed i de frokostretter vi serverer. Derfor vil vi meget gerne kigge forbi dig og fortælle lidt mere om, hvad vi kan tilbyde som din frokostleverandør. Vi kommer med hjemmebagt kage til dig og dine kollegaer.

Skriv til os her i kontaktformularen for at aftale et møde og fortæl os hvor mange i er, så vi har kage nok med til alle.

Velkommen til.