Smørrebrød

Smørrebrød

Dansk smørrebrød er vel næsten en del af den danske kultur. Vores højtbelagte og klassiske smørrebrød med dyrlægens natmad, fiskefilet med hjemmelavet remoulade eller æg og rejer er blandt favoritterne, når der skal kræses med rigelige mængder af pålæg og flot pynt.

Vi har smørrebrød i to varianter som du kan vælge imellem. Vi har dansk og klassisk højtbelagt smørrebrød med alt hvad den kan trække af lækkert pålæg og topping, et smørrebrød i stor størrelse lige som vi kender dem. Den anden variant vi har er pænt belagt smørrebrød, som er samme lækre varianter, med lækkert pålæg og topping, – bare en størrelse mindre.

Se vores udvalg af smørrebrødsanretninger her:
Deadline for bestilling: 3 hverdage før kl. 12.00

MORGENMAD, FRUGT OG TILBEHØR

Pænt belagt (uspecificeret) 2-3 pr. person

Pr. stk.

27,00 Kr.

Højt belagt (uspecificeret) 1-2 pr. person

Pr. stk.

48,00 Kr.

Alle priser er eks moms og med forbehold for prisændringer

PRØV VORES FROKOSTORDNING – VI KOMMER MED KAGE


Vi har siden 1996 haft succes med at tilberede indbydende frokostordninger til mange forskelligartede og spændende virksomheder. Vi har erfaringen og stolthed i de frokostretter vi serverer. Derfor vil vi meget gerne kigge forbi dig og fortælle lidt mere om, hvad vi kan tilbyde som din frokostleverandør. Vi kommer med hjemmebagt kage til dig og dine kollegaer.

Skriv til os her i kontaktformularen for at aftale et møde og fortæl os hvor mange i er, så vi har kage nok med til alle.

Velkommen til.