Om os

Om Maaltidet

Vores vision er at samle mennesker omkring frokosten, hvor alle får ærlig, smagfuld og varieret mad, lavet helt fra bunden.

Vi laver alt fra bunden


Alle vores frokostretter er udviklet helt fra bunden af erfarne kokke og bagere på Østerbro i København.

Vi har eget bageri, hvor der hver nat produceres og bages brød af håndværksmæssig høj kvalitet. Vores Green House udvælger, vasker og snitter hver enkelt grøntsag, og alle morgener i det varme køkken, starter med at vi kværner vores helt egen peber.

Udviklingskøkkenet med vores udviklingskokke, er udgangspunktet for al vores kogekunst til vores frokostgæster og der hvor skabelsen begynder. Her leger de kreative kræfter med maden, udvikler nyt og udfordrer det gamle. Alt I ser på buffeten, har været omkring udviklingskøkkenet, for at raffinere og fintune alle opskrifter, så du får smagfuld og varieret frokost hver dag.

Mindre madspild og bæredygtighed


Vi ”skralder”, – ment på den måde, at vi tager stilling til hver enkelt afskåret gulerodstop og udtænker måder at bruge råvarerne så tæt på 100 % som muligt. I det hele taget er bæredygtighed et helt centralt fokuspunkt hos os.

Vi tænker sæsoner og økologi ind i vores køkken, hvor det giver mening for både smag og kvalitet, fordi det understøtter de værdier vi står for.

Den gode frokost oplevelse


Siden 1996 har vi med vores kærlighed til ærlig mad og gode råvarer, lavet frokost til mange forskelligartede og spændende virksomheder. Uanset om man er alene eller sammen med andre, involverer et måltid andet end bare mad. Roen sænker sig, de gode samtaler opstår eller tankerne flyver.

Måltider mætter i mere end en forstand, derfor hedder vi Maaltidet.

PRØV VORES FROKOSTORDNING – VI KOMMER MED KAGE


Vi har siden 1996 haft succes med at tilberede indbydende frokostordninger til mange forskelligartede og spændende virksomheder. Vi har erfaringen og stolthed i de frokostretter vi serverer. Derfor vil vi meget gerne kigge forbi dig og fortælle lidt mere om, hvad vi kan tilbyde som din frokostleverandør. Vi kommer med hjemmebagt kage til dig og dine kollegaer.

Skriv til os her i kontaktformularen for at aftale et møde og fortæl os hvor mange i er, så vi har kage nok med til alle.

Velkommen til.