Kage og Dessert

Kage, mødekager & Dessert

Når dagen skal forsødes med fremragende og hjemmelavede kager og desserter, så har du muligheden for at tilvælge dem ud fra dit behov om antal og varianter.
Vi har et stort udvalg af forskellige kagetyper, som kan bruges til enhver lejlighed i din virksomhed.

Har i nogen eller noget i skal fejre i jeres virksomhed eller skal hverdagen forsødes med lidt til den søde tand, så kan du sammensætte din helt egen kagebuffet eller udvælge din yndlingskage som kan fortrylle din og dine kollegaers dag.

Bestilling af fristende og lækre kager
Deadline:
For bestilling af de tre kagevarianter herunder – Dagen før inden kl. 12.00
For bestilling af specielle kager og desserter – 5 hverdage før inden kl. 12.00

Specielle kager/Desserter – ring til os for pris og sortiment

Har du særlige ønsker til udvalg af kage, så har vi et meget bredt sortiment og mange muligheder. Er der fødselsdag i din virksomhed, kan vores bager også sagtens stå for lagkagen, Sarah Bernhardt, chokolademousse, jordbærtærte og meget mere. Kontakt os endelig for at høre mere.

Brownies

Pr. stk.

15,00 Kr.

Nødde-/Nougatmazarin

Pr. stk.

15,00 Kr.

Kokostoppe

Pr. stk.

15,00 Kr.

Alle priser er eks moms og med forbehold for prisændringer

PRØV VORES FROKOSTORDNING – VI KOMMER MED KAGE


Vi har siden 1996 haft succes med at tilberede indbydende frokostordninger til mange forskelligartede og spændende virksomheder. Vi har erfaringen og stolthed i de frokostretter vi serverer. Derfor vil vi meget gerne kigge forbi dig og fortælle lidt mere om, hvad vi kan tilbyde som din frokostleverandør. Vi kommer med hjemmebagt kage til dig og dine kollegaer.

Skriv til os her i kontaktformularen for at aftale et møde og fortæl os hvor mange i er, så vi har kage nok med til alle.

Velkommen til.