Frokost

Byens bedste frokostordning

 

Vi laver alt fra bunden


Fra vores start i 1996 og frem til nu, har vi haft succes med at tilberede frokostretter, der rammer i både smag og udseende. Vi udvikler os hele tiden, men en af kongstankerne har hele tiden været, at vi ikke snyder os til lette løsninger.

Vi har eget bageri, hvor der hver nat produceres brød af håndværksmæssig høj kvalitet.
Vores Green House udvælger, vasker og snitter hver enkelt grøntsag, og alle morgener i det varme køkken, starter med at kværne peber til 4000 kuverter

Udviklingskøkkenet er vores allerhelligste– der hvor skabelsen begynder.
Her leger de kreative kræfter med maden, udvikler nyt og udfordrer det gamle. Alt I ser på buffeten, har været en tur omkring Udviklingskøkkenet.

Klik her for at se menuen: Uge 29

 

 

Noget for enhver smag – hver dag


Vores frokostbuffet opfylder både behovet for traditionel, dansk frokost og lysten til det mere eksperimenterende køkken.

Den varme ret veksler mellem klassikerne – som de fleste kender og elsker – og retter på mere grænsesøgende kurs.

Hver dag finder du desuden pålæg, fyldige, smagfulde salater og friskbagt brød fra eget bageri

Her kan du se hvordan den daglige buffet er sammensat:

  • Varierende hovedret, komplet sammensat af protein og kulhydrat
  • Forskellige slags pålæg med passende pynt/garniture
  • Pålægssalat, lavet fra bunden af vores dygtige kokke
  • Delikatesse – en smags-hapser med inspiration fra hele det “gourmaniske rige”
  • Bland-selv-salatbar, bestående af grøn salat, råkost, tre forskellige komponenter og en dressing
  • Blandede salater – der både mætter og smager
  • Nybagt rugbrød, leveret helt
  • To forskellige nybagte madbrød, et lyst og et groft
  • Kage/dessert hver torsdag

Tilkøb til den daglige buffet eller når I ønsker det:

  • Udvalgte oste med passende garniture
  • Dagligt skiftende grøntsagsret
  • Kokkens årstidsvenlige suppe
  • Nødder, kerner m.m. til salatbar
  • Agurk og gulerod i stave

I har mulighed for at bestille mødetallerkener, tapas, frugtfade og sandwich til møder og lignende. Vi kan også levere kage (både hverdagsmodellen og den helt store, festlige) til særlige lejligheder.

 

 

Meget mere end mad


Den overordnede vision i FrokostMaaltidet, er at gøre mennesker glade.
Vi bilder os ikke ind, at vores holdning til ”hjemmelavet fra bunden”, kan gøre det alene; vi ved at god mad, kræver glade kokke og glade råvarer.

Derfor tænker vi hele tiden sæson og økologi ind i vores køkken. Det giver mening i forhold til både smag og kvalitet, og til de værdier vi står for i FrokostMaaltidet.

Vi er også begyndt at ”skralde”, ment på den måde, at vi tager stilling til hver enkelt afskåret gulerodstop og udtænker måder at bruge råvarerne så tæt på 100 % som muligt. I det hele taget er bæredygtighed et helt centralt fokuspunkt hos os.

Fra undersøgelser ved vi, at rigtig mange mennesker aldrig spiser frokost – og hvis de endelig gør, er det en hurtig (og ofte dårlig) løsning på vej i bilen, henover computeren eller på vej fra ét møde til et andet.

Det synes vi er synd. Ikke bare p.g.a. af den indlysende mangel på brændstof til kroppen, men også fordi de går glip af en mere åndelig – men i vores øjne lige så vigtig – næring,
i form af kollegafællesskab og gode oplevelser henover et godt måltid mad.

 

Kontakt os


Har du spørgsmål, ros eller ris, sidder vi klar alle hverdage fra 8:00-15:00 på 70 22 38 44 Du er også velkommen til at sende en mail på info@maaltidet.dk eller skrive via kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt