Events

Får det hele til at spille…

EventMaaltidet


Om I skal bruge flere tusinde burgere, et par hundrede portioner boller i karry eller en buffet til et stort, sulten crew, klarer vi opgaven.

EventMaaltidet rykker ud, hvad enten arrangementet strækker sig over flere dage eller begrænser sig til et enkelt måltid, en enkelt dag.

Har I brug for at maden er fuldt tilberedt, kokkererer, anretter og pakker vi maden så den er lige til at gå om bord i, men vi klarer også løsninger, der skal varmes og/eller monteres på stedet.

Specialdesignet


Ønsker I at sættet personligt præg på dele af mad og drikke, i forbindelse med jeres event,
klarer vi også den.

Måske synes I det ville være cool med jeres logo brændemærket i burgerbollen, eller skrevet på kagen i chokolade – hvad der end passer til jeres visioner.

Ikke to arrangementer er ens, og i EventMaaltidet vil vi gå langt for at tilfredsstille selv de ideer, der ved første øjekast virker umulige.

Alt det praktiske


Uanset størrelsen af jeres visioner, har vi maskinparken, der opfylder drømmene. Vi hjælper med alt fra sortiment, udsalgspriser og indretning af salgsboder, til personale, egenkontrolprogram og fødevaresikkerhed.

Kontakt os


Har du spørgsmål, ros eller ris, sidder vi klar alle hverdage fra 8:00-15:00 på 70 22 38 44 Du er også velkommen til at sende en mail på info@maaltidet.dk eller skrive via kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt