Convenience

Kvalitetsløsninger til detailhandlen

Den lette løsning af høj kvalitet


Vi er et hus fuld af kreative sjæle, der elsker faglige udfordringer, og vi går gerne langt for at løse det tilsyneladende uløselige, hvad angår indhold, form og emballage. Vores produktionsapparat er stort og kompetent, og i stand til at tilpasse sig jeres ønsker og behov.

Maden spænder fra danske mormor-klassikere, almindelig hverdagmad og autentiske retter fra den store verden, til snacks på farten, vegetariske måltider og søde desserter.

Koncepterne


MellemMaaltidet

Når I gerne vil tilbyde jeres kunder en hurtig snack, har MellemMaaltidet løsninger i alle ender af
sundheds- størrelses- og prisspektret.

MellemMaaltidet kan spises stående og gående, og tilfredsstiller trangen og lysten til en snack på farten. Det kan være mættende salater, med eller uden kødprotein, byens bedste pølsehorn, forskellige morgenmadsprodukter eller hvad I end kunne tænke jer at tilbyde.

FamilieMaaltidet

Vores retter på glas er lavet fra bunden, på friske, sæsonbestemte og økologiske råvarer.

Maden leveres i glas a 2 kuverter, er færdiglavet og lige til at varme op i en gryde eller mikroovn. Sortimentet skifter i takt med årstider og inspirationen her i huset, men et eksempel på retter kan være:

• Boller i cremet karrysauce med friske æblestykker

• Klassisk Bolognese med masser af grønt

• Tarteletfyld med høns og friske asparges

• Mexi-mix til enten con carne, taco eller burrito

DessertMaaltidet

DessertMaaltidet står for færdiglavede, søde delikatesser, som er lige til at servere for familie og gæster. I nogle tilfælde har vi lavet det hele, i andre har vi klaret forarbejdet, så det eneste man selv skal gøre er f.eks. at bage browniedejen eller piske nogle elementer sammen.

VeggieMaaltidet

VeggieMaaltidet er vores serie til dem, der gerne helt vil undvære kød eller blot skære lidt ned. Retterne er pakket i vores populære glas, og udgør, sammen med et passende tilbehør, et fuldt måltid for to voksne mennesker.

Udvikling


Vi udvikler og afprøver hele tiden nye retter til vores populære glas. Sortimentet er derfor aldrig statisk, og skulle I have efterspørgsel på en særlig ret, tester vi den hellere end gerne for jer.

Kontakt os


Har du spørgsmål, ros eller ris, sidder vi klar alle hverdage fra 8:00-15:00 på 70 22 38 44 Du er også velkommen til at sende en mail på info@maaltidet.dk eller skrive via kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt