4 nye Maaltider har set dagens lys

Det har været en hård fødsel af nye koncepter og ikke mindst hjemmesider, men nu (som med alle fødsler) er smerten glemt, og tilbage er kun glæde og stolthed.

Maaltidet er stadig byens bedste frokostleverandør – en rolle vi elsker og tager dybt seriøst – men vi er så meget mere end det. Det sidste års tid har vi rodet os ud i forskellige andre eventyr, som efterhånden krævede en opdeling af koncepterne, for ikke at forvirre både os selv og andre.

Vi har specialiseret os i at levere færdigretter af høj kvalitet til både detailhandlen og private, ligesom vi bakser med seriøst store portioner til de store events. Faktisk går vi stadig rundt og nyder følelsen af den kæmpe succes, vi havde med at levere 15(!) tons mad til Roskilde Festival. Ikke alene gjorde vi det; maden blev taget rigtig godt imod og spist rub og stub.

Og det stopper ikke her. Vi er et hus fuld af engagerede og kreative sjæle, så opfindsomheden er stor og projekterne mange. Nu har vi endelig fået mulighed for at dele det hele på dertil indrettede platforme, og vi håber I har lyst til at tage på en lille tur rundt i Maaltidets forskellige universer.